28 huhtikuuta 2017

Kesää kohti - Neulovillan kesäkalenteri 2017

Koska ihan kohta on vappu, saa varmaan jo suunnitella tulevaa kesää? Neulovillan kalenterissa ovat tähän mennessä varmistuneet seuraavat kesätapahtumat.

Monivärivirkkauskurssi ti 4.7. klo 17-20

Ajankohta muuttunut, kurssi järjestetään tiistaina 27.6. kello 17-20Virkkuri-kirjojen luoja, Molla Mills, tunnetaan myös suosittujen virkkaustyöpajojen vetäjänä. Kesällä Molla tulee Viialaan pitämään monivärivirkkauskurssia. 

Kurssilla tarvitset virkkuukoukun (2,5-3,5 mm) ja kolmea eri väristä puuvillalankaa. Voit tuoda tarvikkeet mukanasi tai ostaa paikan päältä. 

Kurssin hinta on 39 euroa, jonka lisäksi tulevat mahdolliset tarvikekustannukset. Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, ja se toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulla ja ilmoittautuminen 20.6. mennessä joko verkkokaupan kautta tai sähköpostilla neulovilla@neulovilla.fi

Jyväskylän neulefestarit pe-la 7.-8.7.
Neulovilla on mukana Jyväskylän neulefestareilla, markkinapaikalla. Luvassa mahtava tapahtuma, jossa mm. paljon kansainvälisesti tunnettujen neulesuunnittelijoiden kursseja. Nähdään festareilla!

Nallekurssi ti-ke 11.-12.7. ja ti-ke 18.-19.7. klo 17-20
Tule kurssille tekemään "vanhan ajan nalle"! Neljän arki-illan mittaisella kurssilla valmistetaan yksi nalle alusta loppuun asti. 

Tarvitset mukaan silmäneuloja, nuppineuloja, lyijy- ym. kyniä kankaalle piirtämiseen, paperisakset, teräväkärkiset ompelusakset sekä muistiinpanovälineet. Muita tarvittavia työkaluja saa lainata, ja tarvikkeet voi ostaa paikan päällä. 

Ti-ke 11.-12.7 sekä ti-ke 18.-19.7. kello 17-20. Kurssin vetää Jaana Pirttijoki. 

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa, ja se järjestetään, jos ilmoittautuneita on vähintään 7. Sitovat ilmoittautumiset 27.6. mennessä joko verkkokaupan kautta tai sähköpostilla neulovilla@neulovilla.fi. 

Puffala-lankakutsut la 5.8. 
Hyvän tuulen ja väriterapian lankakauppa Puffala tuo Viialaan käsinvärjättyjä lankoja. Puffalan neulelangat värjätään kasviväreillä ja reaktiiviväreillä ja joka värjäyserä on uniikki. Puffalan lankoihin voi tutustua täällä

Kuvat lainattu Mollalta, neulefestareilta, Jaanalta ja Puffalalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti